За Нас...

Хотелски комплекс Mg се намира в красивия парк в покрайнините на Момчилград. Хотела разполага с 45 места, които са разпределени в два корпуса. В комплекса са създадени отлични условия за провеждане на различни видове тържества и конференции.

  • Помещенията за нощувка са разпределени по следния начин:
    - 10 двойни стаи;
  • - 9 стаи със спални;
  • - 1 стая с три легла;
  • - 4 апартамента.

  • Всяка стая е оборудвана с климатик, минибар и телевизор със сателитна връзка. В част от стаите има изградени камини, които осигуряват неповторими топлина и уют. Терасите на стаите осигуряват прекрасна гледка към града и река Върбица.

    Към хотела работи ресторант с капацитет 55 места. Предлагат се различни родопски специалитети,турска кухня, барбекю и чеверме по оригинална рецепта. През летните месеци работи и лятна градина със 70 места.

През лятото на разположение на гостите има открит басейн и летен бар. Също така детски кът с люлки, катерушки, пързалки, оригинални каменни фигури на любими герои от приказките.

Съхранената природа наред с комфорта, създадените удобства и дискретното обслужване, позволяват на гостите да се насладят на тишината и спокойствието в този красив родопски край.

Заповядайте!


Седмична оферта 1...
Прохлада в Родопите! 1 нощувка със закуска и вечеря за двама, плюс ползване на открит басейн, шезлонг ,чадър и сауна за 90.00 лв. Запитване...

Седмична оферта 2...
Изберете пакет от 2 или 3 нощувки със включени закуски на цени от 50.00 лв. или 60.00 лв. на нощувка.
Запитване...

Месечна оферта 1...
През ноември в Момчилград! 2 или три нощувки за трима със закуска, настанени в апартамент с ориенталски стил за 80.00 лв. на нощувка. Запитване...

Месечна оферта 2...
Подарете си вълнуваща почивка сред природата! 3 нощувки за двама със закуски и ползване на сауна в Хотелски Комплекс MG за 150.00 лв.
Запитване...

Годишна оферта 1...
Няма данни за показване!

Запитване...

Годишна оферта 2...
Няма данни за показване!

Запитване...

контакти:

тел: +359 886 337 783
E-mail: info@hijatamg.com